Micropigmentare sprancene

50787654_663468564068242_5428727469735673856_n

Micropigmentare sprancene, pentru un look perfect!

Indiferent daca urmeaza un eveniment special in viata ta sau pur si simplu doresti sa iti stilizezi sprancenele, tehnica de micropigmentare sprancene (corecta) reprezinta o alegere foarta buna. In trecut tehnica era denumita tatuarea sprancenelor, acest lucru fiind incorect deoarece aparatul de dermopigmentare si pigmentii folositi sunt diferiti fata de cele folosite pentru tatuajele corporale. Nu este singura diferenta intre tatuare si micropigmentare, difera si modul de lucru si zona din piele unde se introduc pigmentii. Folosirea aparatului de tatuaj si pigmentilor de tatuaje corporale pentru sprancene este gresit si nu este recomandat. In timp sprancenele vor prinde o culoare verde si vor avea un efect de intindere. Alegeti cabinete specializate in dermopigmentare pentru orice operatiune de makeup spemipermanent (micropigmentare, dermopigmentare sau microblading).

Micropigmentarea poate fi facuta in doua moduri de lucru:

microblading care se refera la trasarea cu ajutorul bladului a unor fire de dimensiunea si culoarea celor naturale pentru a oferi un look natural. Durata este de aproximativ 2 ore si jumatate si este o procedura nedurereaoasa. Retusul se efectueaza la 3-4 saptamani, iar sprancenele rezista cam 12 luni pana trebuiesc refacute.

-micropigmentare (tehnica powder), se refera la dermopigmentarea pielii cu ajutorul unui aparat special, care introduce in piele pigmenti alesi special pe noanta tenului. Sprancenele sunt concepute tinand cont de forma fetei, a ochilori si dorinta clientului. Este o procedura nedureroasa care dureaza aproximativ 2 ore si jumatate. Retusul trebuie facut in functie de cum se vindeca tenul, de regula la 3-4 saptamani si dupa la 12 luni.

 

Indiferent oricare metoda alegi dintre cele doua sau daca alegi chiar un mix din ambele tehnici o pereche de sprancene frumoase iti va scoate scoate fizionomia in evidenta si ochii. Este foarte important inainte sa alegi cabinetul unde iti vei face un machiaj semipermanent al sprancenelor sa vezi mai multe lucrari ale dermopigmentistului. Daca ai posibilitatea incearca sa afli si parerea altor clienti care au ales acest cabinet.

Corectare sprancene gresite vechi

Unele persoane si-au stilizat sprancenele si au realizat in timp ca sprancenele lor nu au fost executate corect sau cu pigmenti de calitate astfel obtinand un look pe care nu sil doresc. Acum chiar si aceste sprancene pot fi corectate, pentru a se ajunge la o pereche de sprancene corecte care sa va placa.

Pentru mai multe detalii despre microblading sau micropigmentare accesati siteul sau pagina de facebook a dermopigmentistului Paula Lupu unde gasiti poze cu lucrarile sale.